Leerlingenraad

leerlingenraad 2018 / 2019

Vier leerlingen uit groep 5 tot en met 8 vertegenwoordigen de leerlingen van CBS Betrouwen in de leerlingenraad. Eén keer per twee maanden is er overleg met de directeur. De kinderen gaan na dit overleg bij alle klassen langs om verslag te doen van de besproken punten.

Op 4 februari hebben vier nieuwe leerlingen overleg gehad met meester Pieter. Er werd onder andere gesproken over een bezoek aan Westerbork, hockeysticks op het plein en hoe met elkaar omgaan op het plein. De leerlingen zijn 's middags bij de klassen langs gegaan om te vertellen wat er is besproken en afgesproken.

Op 17 september 2018 heeft de nieuwe leerlingenraad overleg gehad met meester Pieter. Er is onder andere besloten dat er één 'Wielendag' komt per jaar. Op deze dag mogen de kinderen skelters, skateboards etc. meenemen op het plein.

Op 12 november is er gesproken over de spelletjeskist voor het plein. De leerlingenraad heeft deze weer netjes gemaakt en spelletjes uit de ksit die wij hebben gekregen van de gemeente Opsterland er bij gedaan. Ook hebben ze met de groepen een verlanglijstje gemaakt voor de spelletjeskast met binnenspelletjes. Wesley en Wesley uit de leerlingenraad hebben een prachtige nieuwe ideeënbus gemaakt.