Groep 3 en 4

Wie zijn wij?

 Wij zijn groep 3 en 4 van cbs Betrouwen.

Er zitten 13 kinderen in onze groep, 9 in groep 4  en 4 in groep 3.

Maandag, dinsdag , donderdag en vrijdag is juf Marit bij ons in de groep. Zij vervangt tot 12 januari juf Bianca. Op woensdag juf Paula.

Elke maandagochtend hebben we met groep 1 t/m 4 weekopening in het speellokaal (groep 5 t/m 8 heeft de weekopening in het lokaal van groep 7/8). We zingen dan bijbelse liedjes die we geleerd hebben, we bidden en we luisteren naar het verhaal van Mies en Max wat bij de methode Kind op maandag hoort.

In onze eigen klas en vertellen we op maandag wat we allemaal hebben meegemaakt in het weekend.

We hebben de volgende vakken: rekenen, taal, schrijven, spelling, topondernemers, muziek, verkeer, natuur, begrijpend lezen, technisch lezen, gym en Fries. Twee keer in de week gaan we naar het gymlokaal. Dit op dinsdagmiddag en donderdagochtend.

We kijken ook naar schooltv: Huisje boompje beestje.

Op donderdagmiddag zijn we creatief bezig en twee keer per jaar, met een periode van 6 weken, hebben we op die middag creamiddag. Dat vinden we allemaal erg leuk om te doen. Het programma wisselt per keer. Dit zijn een aantal dingen die we zoal hebben gedaan met de creamiddag: djembé, koken, drama, naaien, schilderen, muziek, techniek, werken met papier, kaarten maken, armbanden maken, beeldhouwen en dansen.

We zullen vast nog wel iets toe te voegen hebben maar we hopen dat u hiermee een aardig beeld van ons heeft gekregen.

Groetjes van groep 3 en 4.