Archief groep 3 en 4

Afgelopen donderdag 5 juni 2014 was het weer tijd voor ons schoolreisje.
Dit keer hebben we een bezoek gebracht aan Sanjesfertier en Sanjeszoo in Veenwouden.

Het weer was goed dus daardoor konden we buiten ook volop genieten.

We hebben heerlijk gespeeld in de speelhal en in de buitenspeeltuin. Buiten konden we lekker bootje varen, een treinritje maken, rijden in de verkeerstuin en nog veel meer leuke dingen. Ook binnen was genoeg te beleven: lekker klimmen en klauteren, huizen bouwen, in de draaimolen en ga zo maar door.

Tussendoor hebben we een speurtocht gedaan door de dierentuin. In de binnen dierentuin mochten we de Lori's voeren.  Na de speurtocht hebben we een bezoek gebracht aan het natuurmuseum. Wat een interessante dingen en dieren allemaal.

Het schoolreisje mogen we echt als geslaagd bestempelen. Eén leerling was al in staat om meester Gert te vragen of het schoolkamp over drie jaar ook op Sanjesfertier gehouden kan worden.

Error getting or parsing XML document.
Doc: Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /data/feed/api/user/betrouwen/album/schoolreis34juni?kind=photo&imgmax=512&thumbsize=48 was not found on this server. That’s all we know.

 

 

Schilderen met Martin de Jong/ Groep 3 Dansen met Marjanne Oost

Onder leiding van Martin de Jong (beeldend docent)  zijn de kinderen van groep 4 bezig geweest met het thema 'Bakkeveen in beweging'.
De opdracht was dat de tekening in beweging moest zijn. 
De kinderen hebben beweging geschilderd door middel van druppen en spatten. 
Met veel plezier en 'beweging' hebben de kinderen prachtige kunstwerken gemaakt! 

De kinderen van groep 3 zijn, onder leiding van dansjuf Marjanne Oost, bezig geweest met verschillende onderdelen van muziek. 
De kinderen waren erg enthousiast en hebben ook al een stukje van een dans ingeoefend.

Error getting or parsing XML document.
Doc: Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /data/feed/api/user/betrouwen/album/schilderdansles?kind=photo&imgmax=512&thumbsize=48 was not found on this server. That’s all we know.

 

Voorstelling Fabelkracht

 

Woensdag 28 november was Tryater bij ons op bezoek om een voorstelling te geven, genaamd Fabelkracht. Ook een aantal scholen uit de omgeving waren uitgenodigd. Het was een prachtige en lachwekkende voorsteling.

De voorstelling ging over twee jongens, Remelt en Joes. Remelt bezit fabelkracht en Joes spierkracht. Beide hebben ze verschillende achtergronden maar het lukt ze toch om samen te spelen en zelfs te vliegen...!

Helaas mochten we tijdens de voorstelling geen foto's maken. Wel kunt u een aantal foto's bekijken van voor de geweldige show.

Error getting or parsing XML document.
Doc: Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /data/feed/api/user/betrouwen/album/fabelkracht?kind=photo&imgmax=512&thumbsize=48 was not found on this server. That’s all we know.