Groep 5 en 6

De kinderen van groep 5 en 6 vertellen over het reilen en zeilen in de klas: 

Hallo,

Ik vind het leuk in groep 5/6. Juf Korrie en Juf Martzen doen leuke dingen met ons.

Aan het eind van de dag doen we een leuk spelletje. In de ochtend gaan we een kwartier lezen. Dus kom allemaal naar Betrouwen!

Hallo wij zijn groep 5/6. Maandag en dinsdag hebben wij juf Martzen. Woensdag, donderdag en vrijdag hebben wij juf Korrie. 

Hallo ik vind het leuk op deze school. De juffen zijn grappig en als we eten gaan ze voorlezen. Ik vind taalmaker leuk en spelling vind ik ook leuk.

Ik vind alles leuk op school. Helemaal de pauze. De opdrachten van taal superleuk. Mijn klasgenoten zijn superleuk.

Wij hebben een leuke juf. Ik vind gym ook heel leuk en je mag soms met kussens lezen en je kan hier ook boeken lenen en je mag soms op de gang lezen en daar staat een bankje en er zijn ook leuke vriendjes en Sinterklaas komt ook op school en we zitten in groepjes van vier en soms mag je zelf kiezen naast wie je zit en je mag soms ook tekenen 

We mogen met kussens lezen. We mogen ook op de computer lezen. Dat heet Yoleo. Het is heel leuk op school. We hebben twee juffen. Er zitten tien meisjes en tien jongens in de groep.

Hallo wij zijn groep 5 /6. We zijn met 17. Heel veel. Gym is heel leuk. Dit is de beste school van de wereld omdat je hier heel veel leert. Wij hebben maar 1 regel: Respect voor iedereen.

We vinden het heel leuk op school. We hebben schoolreisje. We vinden het leuk als je op deze school komt.

Hallo ik zit in groep 5 en 6.  Ik ga het over gym hebben. Gym is leuk want je kunt springen hoog/laag en je kunt slingeren in de touwen. Regels: Als je geen gymkleren hebt dan moet je in de klas werken.