Nieuws

SBS 6 met Piet Paulusma was bij ons op school

20 januari 2012

 

Piet Paulusma.

Gister was m'n geluksdag want ik was jarig, en ik hoorde van meester Gert dat Piet Paulusma in het dorp was en hij wou met groep 7/8 z'n weerbericht opnemenJ.

Dus we moesten om 17:15 bij school zijn en we kregen een gratis Donald Duck die over Friesland ging.

Toen Piet er was, moest groep 7/8 in de klas gaan zitten. De cameraman zei dat we vrolijk naar de camera moesten kijken. Wij zaten een beetje te lachen naar de camera en ondertussen was Piet bezig in onze klas met z'n weerbericht.

En toen gingen we naar het speellokaal en ik moest naast Piet staan want ik was jarig en Piet ging wat aan mij vragen   J.

Hij was er ook omdat Donald Duck 60 jaar in kleur bestond en je kan mee doen aan een Donald Duck teken wedstrijd.   Degene die de beste school tekent wint fantastische prijzen.

Het werd gister avond uitgezonden om 22:45 op SBS 6.

als je de uitzending niet gezien hebt, kijk dan op www.pietpaulusma.nl .

 

Groetjes YentlJ.  

piet Paulusma.

Piet Paulusma is bij ons in de klas geweest om zijn weer bericht te opnemen. Hij kwam met groep alleen voor groep 7/8 wij hebben samen met hem zijn weer bericht op genomen.

Hij was hier ook omdat Donald Duck 60 jaar in kleur bestond en deze week was Friesland als eerste in de Donald Duck. we kregen allemaal een gratis Donald Duck.

Toen de opnames waren duurde dat heel lang. En we moesten recht in de camera kijken en die daar stond een hele grootte lamp op en die was vel het was ook heel leuk.

Als je de uitzending nog wil zien kun je op www.pietpalusma.nl kijken naar ons stukje.

Rick S  

 

 

Error getting or parsing XML document.
Doc: Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /data/feed/api/user/betrouwen/album/pietpaulusma?kind=photo&imgmax=512&thumbsize=48 was not found on this server. That’s all we know.

20 januari 2012