Nieuws

Actie Cliniclowns

17 mei 2012

Momenteel helpen de kinderen van onze school mee met een actie van de CliniClowns.  (Zie onderstaande brief)

Deze informatie vindt u ook bij Algemene info - kinderen sparen voor kinderen.

 

 

Beste ouder/verzorger                                                                          

 

Graag willen wij jullie aandacht vragen voor het volgende:

 

Wij dragen de CliniClowns een warm hart toe. Zij bieden kinderen met een beperking/handicap en/of ziekte veel afleiding en plezier omdat zij vinden dat ieder kind onder alle omstandigheden moeten kunnen spelen. Vaak komen deze kinderen, die afhankelijk en kwetsbaar zijn, in een volwassen wereld terecht doordat de omgeving zich richt op de ziekte of handicap. Daarom biedt CliniClowns afleiding en plezier, zodat het kind gewoon weer even kind kan zijn.

Dit bereiken ze door middel van speciaal opgeleide clowns en via verschillende activiteiten afgestemd op het kind.

Alle goede doelen acties, hoe klein of groot ook, zijn voor de CliniClowns belangrijk. Met de opbrengsten van iedere actie wordt het mede mogelijk dat CliniClowns nog meer zieke kinderen een moment van afleiding en plezier kan bieden.

Help je mee?

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een paar oude mobiele telefoons in de kast liggen. En doe je normaal gesproken niets met oude cartridges/toners? Door ze te verzamelen voor CliniClowns kunnen ze nog meer zieke en gehandicapte kinderen afleiden en plezieren.

Inlevermogelijkheden:

•-               In een plastic tas, in onze brievenbus aan de Weverswal 18, 9243 JL Bakkeveen of persoonlijk overhandigen,

•-               In een plastic tas afgeven bij CBS Betrouwen.

Wij willen jullie alvast hartelijk bedanken voor de moeite.

 

Hartelijke groet,

Albert en Fennie van der Ploeg

ploegsneep@planet.nl

 

 

Voor elke mobiele telefoon, toner of cartridge die wordt ingeleverd, ontvangt CliniClowns een vergoeding. Voor mobiele telefoons komt dit neer op € 3,- en voor cartridges en toners varieert het bedrag van € 0,25 tot € 0,40 cent. Het CliniClowns Collect Center zorgt voor het hergebruik, dan wel recycling van deze producten. Dus naast de steun aan ons, spaart u daarmee ook nog eens het milieu.  

17 mei 2012