Nieuws

Schoolreis groep 3 en 4 naar Aqua zoo

15 juni 2012

 

Schoolreis Aqau Zoo

Op donderdag 14 juni hadden we ons schoolreisje, leuk hoor.

Dit jaar gingen we naar Aqua Zoo bij Leeuwarden.

Om 10.15 hadden we een 'meet en greet' met de apen. Deze apen mochten we voeren. Je moest wel uitkijken want ze klommen of sprongen zo boven op je. Amarins en juf Aafke hebben dit ervaren.

Na het voeren konden we ons even lekker uitleven in de speeltuin waarna de speurtocht begon. We volgden een route door het park en ondertussen moesten we dieren opzoeken en daar vragen over beantwoorden. Er waren mooie, gekke en enge dieren.

Tussen de middag aten we patat en een ijsje. Een ooievaar kwam ons vergezellen en at al het lekkers, wat de mensen hadden laten vallen, van de grond en uit de prullenbak.

Daarna ging de speurtocht verder. Achter in het park was een speelplaats. Daar was o.a. een doolhof van rioleringsbuizen. Met de hele klas gingen we er in. Ook meester Jan Hendrik ging mee. Er zaten deuren in het doolhof die je kon verschuiven zodat je een doorgang kon afsluiten. Cool hoor.

En toen.....was het weer tijd om naar huis te gaan. De kinderen en begeleiders hebben een erg leuke dag gehad wat zeker voor herhaling vatbaar is.

Groetjes groep 3/4

 

Error getting or parsing XML document.
Doc: Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /data/feed/api/user/betrouwen/album/schoolreis342012?kind=photo&imgmax=512&thumbsize=48 was not found on this server. That’s all we know.

15 juni 2012