Nieuws

Anne Wil Lucas

14 september 2012

Op woensdag 12 september kwam kamerlid mevr. Anne Wil Lucas op bezoek in groep 7/8.

Zij kwam vertellen over haar werk als kamerlid en het reilen en zeilen in de kamer.

12 september 2012

Anne wil Lucas was op bezoek om ons uitleg te geven over de politiek.

Ze heeft ons veel geleerd over politiek

We mochten ook veel vragen stellen

Ze heeft vertelt hoe haar partij in elkaar zat en of ze daar   het wel altijd mee eens was ze was het meeste met haar partij eens behalve dat de VVD niet zo veel voor de natuur was veder werden er ook vragen gesteld waarvoor de partij groen links was

En uiteindelijk heeft de VVD ook nog gewonnen met 41 zetels

Van Elyze

 

Mevrouw Anne Wil Lucas is bij ons in de klas geweest. Ze zit in de tweede kamer en ging ons vertellen over politiek. Ze heeft ons verteld dat als een besluit aangenomen moest worden dat dan meer dan de helft van de honderdvijftig kamerleden er voor moesten zijn. Ze heeft ons ook verteld dat bij de verkiezingen alle partijen de grootste willen zijn, omdat dan die partij de minister president heeft. Als je een grote partij hebt, dan is het ook makkelijker, want als je iets voorstelt, dan   is er meer kans dat je voorstel aangenomen wordt, omdat de mensen binnen een partij meestal de zelfde ideeën hebben. Als een partij de meeste zetels heeft van alle partijen, dan is het dus ook de grootste partij en hebben ze meer te zeggen. Mevrouw Lucas heeft ook verteld dat zij in de vvd zit en haar partij heeft dus de verkiezingen gewonnen.

 

12 september 2012

Anne wil Lucas uit Bakkeveen is bij ons in de klas geweest (groep 7&8) ze heeft vertelt over de politiek.

Ze heeft ook vertelt dat ze veel reclame heeft gemaakt   voor haar partij ze heeft nog veel meer vertelt maar dat weet ik niet meer.

Groetjes Rick Scholte

 

Error getting or parsing XML document.
Doc: Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /data/feed/api/user/betrouwen/album/annewillucas?kind=photo&imgmax=512&thumbsize=48 was not found on this server. That’s all we know.

14 september 2012