Nieuws

Fitfoodfun bus

15 november 2012

 

In het kader van het project "Lekker fit" hebben de kinderen uit
groep 5/6 en 7/8 een bezoek gebracht in de Fitfoodfunbus.

 

De fitfoodfun bus 5/11/12

Groep 5/6 en 7/8 gingen in een bus, maar geen gewone bus... een fitfoodfun bus. In de bus gingen we eerst een filmpje kijken over een gezonde traktatie. Die traktatie was een komkommer met spiesjes erin. dat was best wel cool. Daarna gingen wij iets lekkers maken. We maakten een vis met een appel erin. Het ging zo. Je vouwde een blaadje en er was een figuur van een vis. Die moest je overtrekken met een zwarte stift. Er zat ook een rondje in de vis. Die moest je ook overtrekken. Toen had je 2 vissen. Die kon je mooi versieren. Daarna ging er een appel in. En klaar was je appelvis!  Daarna gingen we nog naar het gymlokaal. Daar gingen we een spel doen dat spel heette: Het A en B spel. Er waren 2 vlaggen. A was waar en B was niet waar. Een vrouw stelde vragen aan mijn groep en dan moet je naar 1 van de vlaggen rennen. Als je het goed had, moest je een pittezak pakken.

Liefs Ilse

 

de fitfoodfun   bus 5/11/12

wij zijn met groep 5/6 in de fitfoodfun bus geweest. we hebben eerst een filmpje gekeken over groente en fruit traktatie . toen hebben we zelf een fruit traktatie gemaakt wat hebben een papieren vis gemaakt en daar een appel in gestopt. daarna zijn we naar de gymzaal gegaan daar hebben we het a en b spel gedaan.

 

Error getting or parsing XML document.
Doc: Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /data/feed/api/user/betrouwen/album/fitfoodfun?kind=photo&imgmax=512&thumbsize=48 was not found on this server. That’s all we know.

15 november 2012