Nieuws

Leesstimuleringsprogramma

21 november 2012

 

Leesstimuleringsprogramma

Een aantal keren per jaar lezen de kinderen van groep 5 en 6 de kinderen van groep 1 en 2 voor. Voordat ze gaan voorlezen oefenen ze eerst in hun eigen klas om het prentenboek goed en duidelijk voor te lezen. Daarna gaan ze gezellig bij elkaar zitten in het speellokaal en worden de kleuters voorgelezen. De kinderen van groep 1 en 2 vinden het altijd heel erg fijn. En de kinderen van groep 5 en 6 oefenen zo op een leuke manier het lezen.

 

Voorlezen groep 1/2   14/11/2012

 

Vandaag   hebben wij groep 5/6 de kleuters voorgelezen .

Ik vond het heel leuk ik heb ze vorig jaar ook al voorgelezen.  Mijn boek heette wat doet mijn beer de hele dag. Het ging over een meisje dat graag wou weten wat haar beer de hele dag doet. Ze probeert van alles om het te bewijzen dat hij leeft. Maar het lukt niet . maar dan ziet ze de beer niet eens meer . waar is hij nou ? zegt ze . ze zoekt overal maar ze ziet beer niet . dan kijkt ze in de woonkamer en ja hoor daar zit hij op de bank. Ik zei het toch hij leeft .

Ik heb 4 verschillende   kinderen voorgelezen  Livia Danique ,Chris en Miriam

Groetjes Mirthe      

 

Voorlezen aan groep 1/2                  

Groep5/ 6 moest woensdag de kleuters voor lezen. Het was leuk mijn boek ging over ridder rikki Een konijn elke keer als hij onder de oude eik Zit droomt hij weer wat anders vandaag droomt rikki dat hij een ridder in de middeleeuwen is hij heeft een paard waarmee hij op stap gaat en hij verslaat de draken allemaalen in zijn kasteel komt jonkvrouw annibelle logeren dat was een kleine inleiding van het verhaal ik moest 3 kinderen voorlezen als eerste livia en danige daarna Miriam ik vond het erg leuk

van Anke

Error getting or parsing XML document.
Doc: Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /data/feed/api/user/betrouwen/album/leesstimulering2012?kind=photo&imgmax=512&thumbsize=48 was not found on this server. That’s all we know.

21 november 2012