Nieuws

Basketballes groep 3 en 4

9 oktober 2013

 

Basketballes

Het thema van de kinderboekenweek is 'Klaar voor de start' en gaat over sport. We hebben in de klas allerlei boeken over sport om te lezen maar we willen sport ook in de praktijk brengen. De vader van ons klasgenootje Lennert heeft aan basketbal gedaan en wel op hoog niveau. Vandaar onze kans om hem te vragen om een basketballes voor ons te verzorgen. Deze vraag werd gelukkig met een mondig ja beantwoord.

De kinderen konden bijna niet wachten tot het eindelijk zover was. Ze hadden er erg veel zin in. Tijdens de les hebben de kinderen erg goed hun best gedaan en luisterden ze aandachtig naar de enthousiaste meester. Ze kregen goede instructies en zo konden de kinderen zelf ook aan de slag. Wat genoten ze ervan, ook al waren sommige oefeningen best lastig.

Aan het einde van de les waren de kinderen er klaar voor om een partijtje te spelen. Wat ging dat goed. Als afsluiter mochten alle kinderen tegen meester basketballen. Dat was cool! De spannende wedstrijd eindigde met 1-1.

Meester Rob, namens alle kinderen en de juffen, heel erg bedankt voor deze leuke en leerzame les!

 

Error getting or parsing XML document.
Doc: Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /data/feed/api/user/betrouwen/album/basketbal?kind=photo&imgmax=512&thumbsize=48 was not found on this server. That’s all we know.

9 oktober 2013