Nieuws

Schoolreis groep 5/6

8 juli 2014

 

Het scoolreisje was heel erg leuk we hebben gesurvaifeld en gezwommen en nog andere dinge heel leuk mirthe

Het schoolreisje was heel leuk. En ik ben gelukkig niet in het water gevallen van de survival. Ik vond het niet leuk dat

de meeuwen onze patatjes wouden pakken. En de patatjes waren heel lekker.

En naar de patat is juf Korrie en juf Bianca in het water geweest maar juf Bianca ging er gauw weer uit het water.   Laura

Ik vond het heel leuk. De survival was grappig. En er was een leuk zwemstrand. De beestjes die we hadden gevangen waren ook heel grappig met die rare poten. En het buik glijden was ook super gaaf.

Jade

Het eerste wat we deden was waterdiertjes vangen ik heb 2 mossels gevangen een kleintje en en reuzen grote gevangen wow echt cool daarna over de otter vet cool buikgleiden ook

Daarna strand   dat was leuk aleen de zeemeeuwen wouden onze patat afpakken iritand

Survivelen   was ook leuk aleen 4 keer erin gevallen grappig Jorrit krist.

Wij zijn op schoolreisje geweest het was super leuk. We hadden allemaal onderdelen. Het eerste wat we deden was met een schepnetje water diertjes vangen. Ik werkte samen met Carmen we hadden 7 mosselen gevangen. Daarna gingen we een speurtocht gedaan, we hadden ook met slootwater netezeep buik gegleden. Toen gingen we naar een zwemstrandje, heel veel kinderen verloren hun zwemschoenen, we hadden ze allemaal gevonden, behalve die van Willemijn. Daar kregen we ook patat. Toen gingen we naar het survival eiland er waren touwen en bruggen en zo er was ook een hele leuke kabelbaan. Toen we weer bij het parkeer terrein waren kregen we nog een ijsje.

Het leukste school reisje ooit!!!!

Amarins.

We hebben als eerste waterdiertjes gevangen. en toen hadden we even pauze. en daar na gingen we

Een speurtocht doen. over en zeehonden. en daar na gingen we buikschuiven. en dat was heel erg leuk.

En daarna gingen we zwemen. en we kregen bij   het zwemstrandje patatjes en toen gingen we weer

Zwemen en de juffen gingen ook zwemmen.  en toen gingen we   survival gedaan en het was heel erg

Super leuk Jildau ?

We waren naar schoolreisje geweest en het was super leuk!! Als eerste hebben we waterdiertjes gevangen. Daarna hebben we een speurtocht gedaan, en dat ging over otters . En daarna was het pas leuk want we gingen buik glijden! En we hebben nog meer dingen gedaan.

 

Dit was het leukste schoolreisje OOIT !!!!!!!!!! Willemijn

 

Ik vond het een heel leuk schoolreisje, want we deden hele leuke dingen. Eerst gingen we water diertjes vangen, en daarna gingen we een speurtocht doen, en buikschuiven. En toen gingen we survivalen ik ben 4 keer in het water gevallen ik vond dit een van de leukste schoolreisjes ooit. Gabiër.

 

Ik vond het, het leukste schoolrijstje ooit!!!!!!!!!!!!!!!!!! Het allerleukst vond ik het survivalen .ik ben er 4 keer ingevallen maar dat was niet erg want het water was lekker warm. we gingen ook nog water diertjes vangen en een speurtochten buikschuiven wieieieieieieieieieieie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    
we gingen eten bij een zwemstrandje en daarna survivalen.

 

Jente!!!!!!!!

 

Ik vond het, het leukste schoolreisje ooit! We hebben allemaal verschillende onderdelen gedaan.   Begonnen met waterdiertjes vangen in een meer. Je moest in een tweetal en ik ging samen met Amarins. We hebben 7 zoetwatermosselen gevangen. En we hebben 1 schorpioen gevangen en een duikmannetje (of hoe dat ook maar heet) . daarna gingen we een parkoers doen. We hadden skiës met 2 bandjes en je moest met z'n tweeën op de skiës dan door lopen aan het begin van de heuvel dan moest je er af stappen en visjes pakken op de heuvel rennen de juf een high five geven en naar beneden rennen buikschuiven over een lange rode mat en dan moet het volgende tweetal.

 

Error getting or parsing XML document.
Doc: Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /data/feed/api/user/betrouwen/album/schoolreis562014?kind=photo&imgmax=512&thumbsize=48 was not found on this server. That’s all we know.

8 juli 2014