Nieuws

Feestelijke ouderavond

21 juni 2015

 

De feestelijke ouderavond.

Wat hebben we weer een mooie en fijne feestelijke ouderavond gehad. Aan het begin van de avond trad het schoolorkest op. Zij brachten een aantal prachtige nummers ten gehore. Knap hoor!
De musical van dit jaar was "De vreselijk verlegen vogelverschrikker". Het was weer bijzonder om te zien dat alle kinderen van groep 1 t/m 8 er een rol in hebben en op het podium staan. Bovendien is het niet alleen een mooi stuk laten zien maar ook met elkaar optrekken, naar elkaar luisteren, samenwerken en elkaar respecteren. Want de één kan niet zonder de ander.
Ook nu weer een compliment aan meester Gert, die voor de prachtige humoristische teksten en eigen geschreven liedjes en muziek zorgde en het voor elkaar kreeg om er weer een geheel van te maken.

We willen de oudercommissie en iedereen die ook mee geholpen heeft om er weer een geslaagde avond van te maken hartelijk bedanken.

 

Error getting or parsing XML document.
Doc: Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /data/feed/api/user/betrouwen/album/feest2015?kind=photo&imgmax=512&thumbsize=48 was not found on this server. That’s all we know.

21 juni 2015