Nieuws

Jaarsluiting

2 juli 2015

 

De laatste schooldag.

 

Ondanks het hele warme weer hebben wij met elkaar een prachtige laatste schooldag gehad die helemaal in het teken stond van groep 8.
Groep 8 had de organisatie van deze ochtend in handen en dat hadden ze heel goed gedaan.
Er werd gedanst, gegoocheld, muziek gemaakt, enz. En dat allemaal onder toezicht van een echte jury. Ze hadden ook allemaal spelletjes bedacht voor op het plein. Wat was dat ook gezellig.
De patat en het drinken, veel drinken deze keer, mochten natuurlijk niet ontbreken.
Daarna kwamen de ouders van groep 8 om het afscheid van groep 8 samen met alle leerlingen, juffen en meesters in het speellokaal bij te wonen.
De kinderen uit de groepen 1 t/m 7 hadden per groep voor elke leerling uit groep 8 iets moois gemaakt.
De leerlingen van groep 8 hadden hun eigen lievelingslied uitgezocht wat gezongen werd en ze kregen een bijbel uit handen van hun meester.

Groep 8 had ook nog een verrassing voor de school. Een heel toepasselijk cadeau, nl. een prachtig door een leerling getimmerd vogelhuis met de tekst “We vliegen uit”.

En  ja… toen kwam het echte afscheid van groep 8 en ook van een paar ouders die hun laatste kind op de basisschool hadden.

Groep 8 wat hebben we van jullie genoten! Heel veel succes op jullie nieuwe school.

 

Error getting or parsing XML document.
Doc: Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /data/feed/api/user/betrouwen/album/jaarsl2015?kind=photo&imgmax=512&thumbsize=48 was not found on this server. That’s all we know.

2 juli 2015