Nieuws

Verbouw school

15 juni 2011
 

Start verbouw oude personeelskamer en directiekamer.

Eind 2009, begin 2010 zijn wij met een nieuwe personeelsruimte en directiekamer naar de voorkant   van de school gegaan, waar wij heel tevreden over zijn.

Daarna heeft de speel-o-theek nog een poosje gebruik gemaakt van de leeggekomen oude ruimtes.

In maart is de speel-o-theek naar een andere locatie vertrokken waardoor de oude ruimtes weer vrij kwamen.

Na veel overleg, waar ook de leerlingenraad bij betrokken was, is besloten van de vrijgekomen ruimtes één grote multifunctionele ruimte te maken waar o.a. technieklessen gegeven kunnen worden. De ruimte waar de schoonmaakmiddelen stonden is ook weggebroken. Daar komt een keukentje waar ook gekookt kan worden. De oude keuken wordt de ruimte voor de schoolschoonmaakster.

Ook de muur van de kamer van juf Akky is ongeveer een meter naar achteren verplaatst waardoor juf Akky meer ruimte krijgt om met leerlingen te werken.

Dinsdag is bouwbedrijf Klaver, bekend met en bij onze school, met het sloopwerk begonnen van de oude personeelskamer en directiekamer. Het ergste lawaai en de meeste troep is nu achter de rug.

Vindt u het leuk om de bouwactiviteiten te volgen? Komt u gerust eens kijken.

Error getting or parsing XML document.
Doc: Error 404 (Not Found)!!1

404. That’s an error.

The requested URL /data/feed/api/user/betrouwen/album/verbouw?kind=photo&imgmax=512&thumbsize=48 was not found on this server. That’s all we know.

15 juni 2011