We zijn dit schooljaar gestart met 10 kinderen. We beleven samen veel plezier, ontdekken dingen met elkaar en proberen elkaar te helpen waar nodig.

Op maandag en dinsdag is juf Aafke bij ons in de groep. Op woensdag, donderdag en vrijdag is juf Paula bij ons in de groep. Daarnaast hebben wij nog juf Tess, onze onderwijsassistent. Zij is op dinsdag en donderdag bij ons in de groep.

Elke maandagochtend hebben we met alle groepen weekopening in het speellokaal. We zingen dan Bijbelse liedjes die we geleerd hebben, we bidden en we luisteren naar een verhaal dat bij de methode Kind Op Maandag hoort.

We maken ook tijd om lekker creatief bezig te zijn. We gaan naar het bos dat vlak bij is, we koken samen, we maken muziek en zo zijn er nog veel meer leuke dingen.

Omdat we een kleine groep zijn, hebben de juffen veel tijd en aandacht voor ons en dat vinden wij fijn.

Kom gerust eens kijkje nemen!
foto zandbak.jpgHerfstwandeling georganiseerd door NME

Vanmiddag hadden we met de groepen 1 t/m 4 een herfstwandeling door het bos, georganiseerd door NME. We moesten Eki de Eekhoorn helpen met het vinden van voedsel, we moesten op zoek naar goede verstopplekken voor de wintervoorraad, we hebben paddestoelen met spiegels van onder bekeken en een hut gemaakt voor de egel. 


Lees meer